Uunituore esite

Painosta saapui päivitetty esite. Kuvausta vähän tarkennettu ja nyt hintakin on lyöty lukkoon (ja esitteeseen).

Lataa esite:

Kuivaaja.net esite

 

2 thoughts on “Uunituore esite

  • Terve,

    Laitehan kiinnostaa mutta esite on hyvin ylimalkainen. Oikeastaan mitään tuotteen toiminnasta ei kerrota. Tämä asia kaipaa pikaisesti korjausta. Onko lähdetty liian pikaisesti markkinoimaan vai onko tämä vain markkinatutkimusta?

    • Esite on tosiaan lähinnä mielenkiinnon herättäjäksi. Okra-messuilla pääsee tutustumaan toimivaan demolaitteeseen. Järjestelmä on teknisesti sen verran monimutkainen, ettei katsota järkeväksi selventää toimintaa esitteessä kovin yksityiskohtaisesti. Kerromme mielellämme toki tarkemminkin tuotteesta. Oliko teillä jokin tietty asia/ominaisuus, joka jäi mietityttämään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.