Kuivaaja.net OKRA 2019 messuilla

Kuivaajan etävalvontapalvelumme avulla pystyt seuraamaan kuivausta omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneellasi. Saat tarvittaessa kriittiset hälytykset tekstiviestillä puhelimeesi. Kuivauksen etenemistä voit seurata vaakatietoon perustuvasta kosteusarviosta. Kuivauksen päättymisestä saat tarvittaessa ennakkoilmoituksen poistolämmön noustessa raja-arvoon tai kosteusarvion laskiessa asettuun arvoon.

Kuivaaja.net löytyy myös tänäkin vuonna OKRA-messuilta Oripään lentokentältä 3 – 6.7.2019. Löydät meidät F-hallista paikalta 46. Pressuhalli ruokalan vieressä.

Kuivaaja.netillä ja Aulis Nuuja Oy:llä on tänä vuonna yhteisosasto ja löydät osastoltamme meidän demolaitteen lisäksi Pfeuffer-viljankosteusmittarit, AKU-viljaruuvit sekä paljon muuta viljan siirtoon, kuivaukseen sekä varastointiin liittyvää asiaa.

Tervetuloa tutustumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.