KoneAgria 2017

KoneAgria messut järjestettiin tänä vuonna Tampereella ja Bittiparrat olivat paikalla torstaina ja perjantaina esittelemässä Kuivaaja.net palvelua. Jaoimme uunituoretta esitettä johon olemme tiivistäneet Kuivaaja.net palvelun sisällön.

Viljankuivaajien etävalvontapalvelut olivat kuuma puheenaihe Koneagriassa. Antti-teollisuuden lanseeraama pilvipalvelu Ultima palkittiin innovaatiokilpailussa kolmella tähdellä. Esillä olivat lisäksemme myös jatkuvaan kosteuden mittaukseen perustuva järjestelmä sekä kulutuksenseurauksen pohjalta kehitetty etävalvonta. Uutta teknologiaa oli esillä myös Bernerin osastolla. Bernerin markkinoimalla Grainsense -mittarilla pystytään selvittämään yhdellä mittauksella muun muassa viljan kosteus, öljypitoisuus, proteiinipitoisuus ja hiilihydraattipitoisuus. Myös tämä mittalaite tallentaa tiedot pilvipalveluun. Toivomme ja uskomme, että kuivaaja.net -pilvipalvelu toimii jatkossa tämänkaltaisten mittaustulosten kokoava paikkana.

Palvelustamme kysyttiin useaan otteeseen, että  onko kuivaajan merkillä tai iällä merkitystä. Etävalvontapalvelumme toimii niin uusissa kuin vanhemmissakin kuivaamoissa. Kuivaaja.net toimii esimerkiksi sellaisen valmistajan kuivurissa, johon ei vielä ole tarjolla omaa valvontajärjestelmää. Viljankuivaamon valmistajalla ei siis ole merkitystä. Se voi olla niin Antti, Arska, Mepu, Jaakko tai mikä tahansa muukin.

Järjestelmämme toimii myös vaunukuivaimissa samalla tavalla kuin muissakin kuivureissa.

Keskusteluissa tuli esille, että moni viljelijä oli miettinyt tarvetta kuivurinsa etävalvonnalle. Saimme monia vinkkejä ja ominaisuustoiveita viljelijöiltä. Osa näistä ominaisuuksista löytyy jo nyt palvelusta, mutta toiveiden pohjalta kehitämme palvelua yhä paremmin vastaamaan asiakkaittemme vaatimuksia. Kaikkia ominaisuuksia emme saa varmasti ensimmäiseen julkaisuun mukaan, mutta päivitämme palvelua jatkuvasti. Lähtökohtanamme on luoda palvelu, joka helpottaa ja tehostaa viljelijän työtä.

 

Kuivaaja.net palvelun tuottaa Bittiparrat Oy.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Facebook: www.facebook.com/kuivaajanet

Instagram: @kuivaajanet

Twitter: @bittiparrat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.